Keelkampstraat 37, Nuth

€ 155.000 k.k.

Omschrijving


Omschrijving

Ruime hoekwoning met kelder, aanbouw, garage, terras, tuin en ondergrond.

Oorspronkelijk bouwjaar 1953, in 1982 is de woning uitgebreid met een in aanbouw in 2 bouwlagen.


Indeling

Souterrain. Inwendig 5.73x2.00 m, verdeeld in portaal en provisiekelder.

Begane grond. Entree met trappenhuis en meterkast. Toiletruimte. Woon-/eetkamer,7.52x3.86 m. Keuken, 3.39x1.99 m, 5 delige keukeninstallatie. Bijkeuken, 3.75x2.66 m. Garage, 5.57x3.59 m. Tuin met terras en gazon.

1e Verdieping. Overloop met vaste zoldertrap. Badkamer, 2.52x1.89 m, douche, wastafel, toilet. 3 Slaapkamers, 3.88x3.58 m; 3.87x3.69 m; 4.64x2.96 m + 2.84x1.16 m.

Zolderverdieping. Bergzolder.


Algemeen

- Woonoppervlakte 132 m2, inhoud 465 m3, perceelsgrootte 361 m2.
- Het pand verkeert in goede staat van onderhoud en is voorzien van kunststof kozijnen bezet met isolerende beglazing.
- Nefit HR combi-ketel 2015.
- De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving, op korte afstand van winkel- en overige voorzieningen (huisartsenpraktijk, apotheek, tandartsenpraktijk e.d.).
- Nuth is centraal gelegen in de Zuid Limburgse driehoek Maastricht-Sittard-Heerlen en is uitstekend bereikbaar via autosnelwegen en openbaar vervoer.


Aansprakelijkheid

- Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
- Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
- Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud

Kenmerken:

Woningtype Woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1953
Perceeloppervlakte 361 m2
Woonoppervlakte 132 m2
Inhoud 465 m3
Aantal slaapkamers 3
Garage Ja
Buitenberging Nee
Isolatie Dakisolatie
Energielabel Onbekend

Interesse in deze woning of wilt u een bezichtiging?

Neem contact met ons op

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../../public_html/images/woningen/6587952/keelkampstraat-37.pdf) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/smeetsmakelaardij.nl/:/tmp/) in /var/www/vhosts/smeetsmakelaardij.nl/httpdocs/application/modules/default/controllers/WoningaanbodController.php on line 182