Keurmeestersdreef 101B, Maastricht

€ 195.000 k.k.

Omschrijving


DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR GUIDO SMEETS MAKELAARDIJ

Open Huis, as zaterdag 1 oktober 09.00 - 11.30

Appartement op de 1e verdieping met o.a. ruime doorzonwoonkamer, gesloten keuken 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, separaat toilet, balkon en een ruime kelderberging.
Deze niveauwoning kenmerkt zich door veel lichtinval en is rustig gelegen boven het winkelcentrum van Belfort.


Indeling:

Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en toegang naar de kelder.


Kelder:

Via de trap komt men bij de privé-bergingen. De privé-berging is groot 3.95*2.01 m.


1e woonlaag:

Ruime en lichte entree/hal voorzien van een laminaatvloer, welke doorgang geeft naar verschillende ruimtes in de woning.
De ruime woonkamer, 9.70*3.60 m, eveneens voorzien van laminaatvloer kenmerkt zich door veel lichtinval. Vanuit deze woonkamer is er toegang naar het balkon/loggia welk gelegen is aan de achterzijde van het complex.

De keuken, 3.25*2.13 m, beschikt over een keukenopstelling voorzien van gaskookplaat, wasemkap, magnetron en koel/vries-combinatie. Vanuit deze ruime keuken heeft men toegang tot de separate bijkeuken, 1.83*1.70 m, waar zich een wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Tevens bevindt zich hier de boiler (huur, € 18.80 per maand).

Beide slaapkamers, 4.07*2.68 m en 2.84x2.50 m, zijn gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Een van deze slaapkamers geeft eveneens toegang tot het balkon.
Het toilet, alsmede de badkamer, zijn geheel betegeld in neutrale lichte tinten. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel in badmeubel.

Het appartement is deels voorzien van aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas en deels van houten kozijnen voorzien van enkel glas.


VVE bijdrage:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 169,63 per maand (inclusief voorschot verwarming) per maand incl watergebruik, onderhoudskosten, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE reserve is positief.


Energielabel:

De woning heeft nog geen definitief energielabel.


Aanvaarding: in onderling overleg


Kenmerken:

• Centraal gelegen ten opzichte van winkels en openbaar vervoer
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• 2 slaapkamers voorzien van laminaatvloer
• ruime berging
• Parkeergelegenheid (gratis)
• Ideaal voor starters


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud

Kenmerken:

Woningtype Woning
Bouwjaar 1966
Woonoppervlakte 78 m2
Inhoud 215 m3
Aantal slaapkamers -1
Garage Nee
Buitenberging Nee
Isolatie
Energielabel Onbekend

Interesse in deze woning of wilt u een bezichtiging?

Neem contact met ons op

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../../public_html/images/woningen/10231493/keurmeestersdreef-101b.pdf) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/smeetsmakelaardij.nl/:/tmp/) in /var/www/vhosts/smeetsmakelaardij.nl/httpdocs/application/modules/default/controllers/WoningaanbodController.php on line 184